Av. Ramón y Cajal, 19, Tarragona
+34 977 21 35 48
info@lafisioterapia.cat

17ª Mitja Marató Ciutat de Tarragona – Homenatge a Cinto López

17ª Mitja Marató Ciutat de Tarragona – Homenatge a Cinto López

Aprofitant la Mitja de Tarragona, enguany es farà un homenatge a Cinto Lopez (en desembre farà un any que ens va deixar) i m’agradaria fer-vos cinc cèntims de la seva trajectoria dintre de l’àmbit esportiu.

En Cinto va ser jugador de fútbol i després de passar per l’Espanyol i pel Sabadell va venir a jugar al Nàstic de Tarragona, on va ser un jugador molt estimat en la dècada dels 60. Compaginant el fútbol es va treure els estudis de quiromassatgista i desprès va continuar en el Nàstic com a massatgista. Sempre va estar lligat a l’esport i va ser un dels estandars de l’atletisme popular tot just començar els anys 80. Ha corregut infinitat de maratons i de mitjes; com a curiosament ho ha fet en totes les edicions de la Mitja de Tarragona a excepció de la de l’any passat quan l’enfermetat ja estava molt avançada i no va poder participar-hi. No cal dir que just acabava la Mitja anava a la zona de massatges i es dedicava a donar massatges als altres participants. D’altres vegades si durant una cursa observaba que altres corredors tenien problemes ell s’aturava i s’interessava pel seu estat i si era necessari els hi feia quatre fregues.

Com veieu falten paraules per poder agraïr tot el que va fer per l’esport. Infinitat de persones han passat per les seves mans, ell mai tenia un no per resposta i sempre trobava un forat per poder atendre’t. Va ser una persona vocacional que va deixar una forta empremta a tots els que vam tenir la sort de coneixe’l.

Merescut crec donçs l’homenatge a Cinto López.

Leave a Reply